Cena German Brand Award 2018 pro THIMM

Berlin/Northeim, 21. června 2018

Thimm je vítězem soutěže German Brand Award 2018

Berlin/Northeim, 21. června 2018 – Společnost THIMM získala pro svou značku THIMM THE HIGHPACK GROUP cenu German Brand Award 2018. Oznámila to porota při udílení cen v Berlíně dne 21. června. Toto ocenění udělují nadace German Brand Institute a German Design Council těm firmám, které vynikajícím způsobem řídí svou značku, a tím se odlišují od konkurence. Kritéria zahrnují především stupeň inovace značky, důsledné řízení značky a udržitelnou komunikaci značky. Společnost THIMM se prosadila v kategorii „Industry Excellence in Branding“.

„Z tohoto ocenění máme obrovskou radost,“ říká Michael Weber, vedoucí korporátního marketingu skupiny THIMM. „Základy k němu jsme položili v roce 2017 zavedením zastřešující značky THIMM THE HIGHPACK GROUP, do níž jsme spojili jednotlivé kompetence naší nabídky full-servisu. Od té doby realizujeme strategický směr značky prostřednictvím konzistentních a efektivních opatření. Silná značka vytváří důvěru a jistotu pro naše zákazníky a současně umožňuje našim zaměstnancům vysokou míru identifikace se společností. Ocenění German Brand Award je toho důkazem.“

Vznik nadace German Brand Institute iniciovaly společnosti GMK Markenberatung a German Design Council. Tímto oceněním chce institut zdůraznit význam značky jako rozhodujícího faktoru úspěchu společnosti. Porota se skládá ze špičkových zástupců ekonomiky a vědy. Účast je možná pouze na základě nominací, což podtrhuje význam ocenění. Mezi dosavadní nositele ceny patří známé značky, jako AXENT, Durable, Edding, Kaldewei, Koelnmesse, KYOCERA, LAMY, Lufthansa Systems, Ledlenser, Motel One, RTL II, Telekom a Vorwerk.

O společnosti THIMM:

Společnost THIMM Group je vedoucím poskytovatelem obalových řešení a partnerem pro distribuci zboží. Portfolio řešení zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb týkající se obalového segmentu v rámci dodavatelského řetězce. K okruhu jejích zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 000 zaměstnanců v 19 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a dosáhl ročního obratu 601 milionů eur.

Tiskové materiály

Stáhnout PDF
German Brand Awards 2018

Máte nějaké dotazy k této tiskové zprávě?

Ingrid Völkening

Leiterin Markenkommunikation