Je to doma! Udržitelná inovace oceněna cenou display Superstar Award

Northeim, 28. října 2021 – Na včerejším slavnostním večeru získalo udržitelné řešení pro POS od společnosti THIMM stříbrnou medaili v soutěži display Superstar Award 2021. Konkrétně se jednalo o obal All-in-One pro firmu Dudestädter Gin Manufaktur. Předání cen proběhlo v rámci galavečera v konferenčním centru „The Squaire“ ve Frankfurtu nad Mohanem.

Zavedená cena display Superstar Award se už 27 let každoročně uděluje displejům a obalům, které byly úspěšně umístěny v místě prodeje. Obalová řešení letos hodnotila nezávislá porota složená z marketingových a produktových manažerů, odborníků z oblasti obchodu a průmyslu, produktových designérů, inženýrů a výrobců značkového zboží. Aby bylo možné všechny exponáty představit návštěvníkům veletrhu, jsou od 27. října vystaveny v „The Squaire“ na frankfurtském letišti. Společnost THIMM získala na včerejším galavečeru „display Superstar Night“ kýženou trofej za udržitelné obalové řešení All-in-One pro Dudestädter Gin Manufaktur.

Obaly All-in-One z udržitelné vlnité lepenky používá manufaktura zároveň jako prodejní a zasilatelské obaly, dárkové krabice a pultové displeje. Každá sada obsahuje jednu láhev ginu „Glücksfall No. 1“, sklenku na Dry Gin, jednu odměrku a dva podtácky. Po otevření připomíná dřevěný vzhled obalu lékárenskou skříň a s lékárenskou lahví vytváří jednotný vizuální celek. Výrobky jsou umístěny v ochranné vložce z vlnité lepenky, která díky filigránové, laserem vysekávané gravuře optimálně prezentuje značku a výrobky. Obal All-in-One získal stříbrnou cenu v kategorii „Obal“.

Více o obalu se můžete dočíst zde.

Ausgezeichnete Gin-Verpackung
Balení ginu

O společnosti THIMM

Společnost THIMM Group je vedoucím poskytovatelem řešení pro obaly a distribuci zboží. Portfolio řešení zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Inovativními a udržitelnými řešeními pomáhá společnost THIMM svým zákazníkům se na trhu odlišit a individualizovat. Rodinný podnik ve své Vizi udržitelnosti 2030 předvídá ekonomické, ekologické a sociální výzvy a řeší je. Skupina THIMM si dává za cíl nabízet zákazníkům vždy to nejlepší řešení. Tato silná orientace na zákazníka je hnacím motorem inovační síly a průkopnického ducha společnosti. Za tímto účelem důsledně investuje do rozvoje přítomnosti na trhu a do průkopnických technologií. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává v současné době více než 3 300 zaměstnanců v 21 závodech v Německu, Francii, Polsku, Rumunsku a Česku a v roce 2020 dosáhl ročního obratu přes 605 milionů eur.

Společnost THIMM pack’n’display jako součást skupiny THIMM poskytuje nejlepší zákaznické řešení pro balení a prezentaci zboží. Tato divize doprovází v rámci celé Evropy projekty od poradenství přes vývoj, konstrukci, výrobu a kompletaci až po distribuci. K okruhu zákazníků patří celosvětově působící průmysl značkového zboží, a to e-shopy i stacionární prodejny.

Tiskové materiály

Máte nějaké další otázky?

Kateřina Pořízová

Support Sales & Marketing