Vileda sází na udržitelný koncept displeje od Thimm

Northeim, 5. srpna 2021

Northeim, 5. srpna 2021 – Společnost Thimm vyrábí pro značku čisticích prostředků Vileda modulární displeje z recyklovatelné vlnité lepenky. Nové displeje na čisticí prostředky se skládají z několika standardizovaných základních modulů. Společnost Vileda tak sází na displeje s dlouhou životností, které lze flexibilně kombinovat a které prezentují širokou škálu produktů této značky.

Společnost Vileda vyrábí podlahové mopy, houbičky na nádobí, utěrky z mikrovlákna, zametací soupravy a mnoho dalších úklidových nástrojů a prosadila se jako přední světová značka v oblasti mechanického čištění. Již více než 70 let je značka Vileda synonymem inovativních produktů, které určují standardy pro úklid domácností. Společnost Thimm vyvinula pro úspěšnou značku skupiny Freudenberg udržitelný, efektivní koncept displeje:

modulární konstrukce displejů je založena na standardních zásobnících z udržitelné vlnité lepenky. Tyto zásobníky lze flexibilně kombinovat s několika standardními díly, aby se do displeje mohly umístit všechny různé výrobky značky Vileda. Jednodílný plášť displeje se pomocí jednoduchého zastrkávacího systému upevní k zásobníkům a zadní stěně. Topper je pevnou součástí pláště, a proto se nemusí ručně upevňovat. Spojovací díly a nástavce zajišťují vysokou nosnost až 20 kg na každou vrstvu. Pomocí modulárních vložek a držáků lze displeje v závislosti na požadavcích prodejny měnit a doplňovat.

Vlnitá lepenka byla vyrobena z digitálně potištěného papíru v kvalitě E a BE. Plášť displeje zobrazuje standardizovaný tiskový obraz, který se používá pro všechny varianty doplňování. Při akcích lze plášť s digitálním potiskem individuálně pozměňovat a vyměnit.

Před zavedením nového konceptu displeje byly na trhu provedeny testy. To společnosti Vileda umožnilo zjistit srovnatelné údaje o prodeji. Od května dodává společnost Thimm displeje z čtvrtinových palet. Díky efektivní konstrukci lze displeje na POS snadno doplňovat a uspořádání tak vypadá vždy uklizeně. Displeje v současné době prezentují v maloobchodě po celém Německu rozmanité čisticí produkty značky Vileda. Všechny komponenty displejového konceptu se skládají z vlnité lepenky, takže po ukončení její dlouhé životnosti ji lze jednoduše vrátit do koloběhu starého papíru.

koncept displeje  Vileda

O společnosti Thimm

Společnost Thimm Group je vedoucím poskytovatelem řešení pro obaly a distribuci zboží. Portfolio řešení zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Inovativními a udržitelnými řešeními pomáhá společnost Thimm svým zákazníkům se na trhu odlišit a individualizovat. Rodinný podnik ve své Vizi udržitelnosti 2030 předvídá ekonomické, ekologické a sociální výzvy a řeší je. Skupina Thimm si dává za cíl nabízet zákazníkům vždy to nejlepší řešení. Tato silná orientace na zákazníka je hnacím motorem inovační síly a průkopnického ducha společnosti. Za tímto účelem důsledně investuje do rozvoje přítomnosti na trhu a do průkopnických technologií. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává v současné době více než 3 300 zaměstnanců v 21 závodech v Německu, Francii, Polsku, Rumunsku a Česku a v roce 2020 dosáhl ročního obratu přes 605 milionů eur.

Máte nějaké dotazy k této tiskové zprávě?

Kateřina Pořízová

Support Sales & Marketing