Ocenění pro kreativní displeje: Společnost THIMM získává tři ceny POPAI D-A-CH Awards v kategorii ‚Krása & vůně‘

Northeim, čtvrtek 9. května 2019

Northeim, čtvrtek 9. května 2019. Trojnásobný úspěch v kategorii ‚Krása & vůně‘: Porota mezinárodní soutěže POPAI D-A-CH Awards vybrala hned tři displeje z produkce THIMM a udělila jim prestižní ocenění. Zlatého indiána získaly pultový displej „4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander“ a stojan „Naturkosmetik dm“. Stříbrného indiána získal paletový displej „Revlon ColorSilk“. Prestižní sošky byly slavnostně předány 8. května na slavnostním galavečeru ve Frankfurtu.

Pultový displej „4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander“ pro společnost Mäurer & Wirtz zdobí drobná umělecká díla španělského ilustrátora Gabriela Morena. Ta jsou dokonale sladěna s vůní White Peach & Coriander z řady 4711 Acqua Colonia. Kvalitní pultový displej je tvořen kombinací různých přírodních materiálů – lněného potahu, dřevěných prvků a potištěného zušlechtěného papíru. Tento exkluzivní design významně pozvedne vystavení výrobků v parfumerii.

Paletový displej „Revlon ColorSilk“ pro značku Elizabeth Arden byl použit v síti prodejen Rossmann k zavedení amerických produktů pro barvení vlasů na německý trh. Požadavkem bylo výrazné zviditelnění značky a výrobků a také stabilita i přehledné uspořádání výrobků. Pro splnění těchto požadavků byl navržen dvoudílný korpus (rám s trojhrannou špičkou a zásobníkem na zboží s šesti přihrádkami) a trojhranný kryt podstavce. Díky nasouvacímu plakátu a zcela zakryté paletě působí displej impozantně a jako by byl z jednoho kusu. Tvar paletového displeje je sladěn s designem výrobku a v místě prodeje zaručuje jasné rozpoznání značky.

Stojan „Naturkosmetik dm“ pro společnost Weleda je modulární doplňovací podlahový displej, který hned padne do oka a v místě prodeje jej lze používat dlouhodobě. Podle tvaru a velikosti je tvořen různými regály a v 15 přihrádkách umožňuje uložení různých výrobků přírodní kosmetiky Weleda, takže rozmanitá nabídka výrobků působí jako modul Shop-in-Shop. Díky tomu je možné dosáhnout synergického efektu při nákupu. Bílý plášť z kartonu půlpaletu opticky zakrývá. Design v přírodních barvách ladí s paletou výrobků přírodní kosmetiky.

„Ocenění potvrzují, že pro své zákazníky vyrábíme ta nejlepší řešení pro prezentování parfémů a výrobků péče o tělo,“ říká Michael Weber, vedoucí oddělení firemního marketingu
THIMM, u příležitosti udělení cen ve Frankfurtu. „Klademe důraz na to, abychom přesvědčili kvalitou a inovacemi našich výrobků a služeb. Ceny POPAI D-A-CH Awards jsou toho tedy velmi příjemným dokladem.“

Nezisková organizace POPAI (Point of Purchase Advertising International) pořádá již více než 50 let po celém světě soutěže a nejlepší POS/POP řešení a oceňuje je zlatými, stříbrnými a bronzovými soškami indiánů. Účastníci z Německa, Rakouska a Švýcarska letos soutěžili v 15 kategoriích.

O společnosti THIMM

Skupina THIMM je vedoucím poskytovatelem obalových řešení a partnerem pro distribuci zboží. Portfolio firmy zahrnuje přepravní a prodejní obaly z vlnité lepenky, kvalitní prodejní stojany (displeje), obalové systémy z různých materiálových kombinací a tiskové produkty pro další průmyslové zpracování. Spektrum nabídky doplňuje široká paleta služeb týkajících se obalového segmentu v rámci celého dodavatelského řetězce. K okruhu jejich zákazníků patří známé koncerny vyrábějící značkové zboží napříč všemi obory. Rodinný podnik založený v roce 1949 zaměstnává více než 3 000 zaměstnanců v 19 závodech v Německu, Česku, Rumunsku, Polsku, Francii a Mexiku a dosahuje ročního obratu přes 601 milionů eur.
Více na www.thimm.cz

Tiskové materiály

Stáhnout PDF
Michael Weber
Michael Weber

Máte nějaké dotazy k této tiskové zprávě?

Kateřina Pořízová

Support Sales & Marketing