Displej Sanella společnosti THIMM získává cenu WorldStar Packaging Award 2019

Aktuality | 16.05.2019

Displej Sanella od společnosti THIMM

Displej Sanella přesvědčil porotu Světové obalové organizace (WPO) komplexním displejovým  a obalovým konceptem a získává tak cenu WorldStar Packaging Award 2019.

WorldStar Packaging Award je mezinárodní ocenění. Získat ho mohou pouze obaly a displeje, které byly již předtím oceněny v národní obalové soutěži (Obal roku, Innovationspreis Wellpappe, Německá cena za obal, Display Superstar, iF Design Award). Vítěze, kteří tak patří k „nejlepším z nejlepších“, pak hodnotí příslušná porota podle kritérií účel, inovace a grafický design.

Všichni vítězové soutěže WorldStar Packaging Award byli oceněni v rámci udílení cen dne 15. května 2019 v Praze. Mezi nimi i displej Sanella od THIMM. Oceněný displej Sanella už vyhrál v soutěži Obal roku 2018 a získal i Německou cenu za obal, čímž se kvalifikoval do soutěže WorldStar Packaging Award, kde uspěl i v mezinárodní konkureci. Komplexní displejový a obalový koncept byl vyvinut pro propagaci pečicí sady Sanella „Obří koláč štěstí“. Prodejní obaly s efektivní reklamou jsou ve tvaru dílku koláče umístěny v displeji Sanella a v jedné sadě kombinují ingredience včetně pečicí formy z vlnité lepenky. Tvar a další využití obalů z vlnité lepenky jsou na POS stejně jedinečné jako pečicí set Sanella.

Máte dotaz k našim displejům?

THIMM (Česká republika)
info@thimm.cz