Obaly THIMM získaly ocenění WorldStar Packaging Award 2022

Aktuality | 15.12.2021

WorldStar Packaging Award 2022

Praktický a udržitelný pultový displej a eko-fix na lahve přesvědčily porotu Světové obalové organizace (World Packaging Organization) a získavají tak cenu WorldStar Packaging Award 2022.

WorldStar Packaging Award je mezinárodní prestižní ocenění s tradicí dlouhou již více než padesát let. Ocenění v této renomované soutěži mohou získat jen ty obaly a displeje, které již dříve uspěly v obalových soutěžích na národní úrovni – například v české soutěži Obal roku. Vítězné obaly z národních soutěží z celého světa porovnává odborná porota na základě rozmanitých kritérií, mezi která se řadí například udržitelnost, ochrana produktu, kreativita a inovace.

Vítězné obaly, včetně dvou obalových řešení z produkce THIMM pack’n’display, byly odhaleny ve středu 15. prosince 2021. V kategorii Obalové materiály a komponenty se prosadil Eko-fix na lahve, který je udržitelnější variantou polystyrenových fixací používaných při přepravě křehkého zboží. Porotu přesvědčil také Praktický a udržitelný pultový displej na produkty dentální hygieny, jenž ocenění získal v kategorii Point of Sale.

Slavnostní předání cen proběhne v květnu 2022 v rámci veletrhu IPACK-IMA v Miláně.