Společnost THIMM opět oceněna v soutěži POPAI Awards za POS displeje

Aktuality | 29.05.2020

Na včerejším předání cen v rámci letošního ročníku soutěže POPAI-D-A-CH Awards byla společnost THIMM oceněna za tři displeje určené pro místo prodeje. THIMM dokázal svými řešeními pro POS přesvědčit hned ve třech kategoriích a získal populární sošku Indiána.

POS displej pro VON HALLERS

Výherce zlaté medaile POPAI Awards 2020 v kategorii „Nápoje, tabák (temporary)“

Tento POS displej prezentuje známý VON HALLERS GIN firmy Hardenberg-Wilthen v lesklém druhotném umístění. Na dvou úrovních se představuje alkoholický nápoj ve známém designu a v nově ztvárněném paletovém displeji. Výrobce Hardenberg-Wilthen AG prezentuje pod heslem „Následuj svého vynalézavého ducha“ novou kampaň, kterou společnost THIMM opět podpořila POS displejem.

Paletový displej Ubisoft „Anno 1800“

Výherce zlaté medaile POPAI Awards 2020 v kategorii „Telekomunikace a počítače (temporary)“

Společnost Ubisoft uvedla na jaře 2019 na německý trh oblíbenou strategickou hru „Anno 1800“ jako počítačovou hru. Pro tento druh výrobku vyvinula firma THIMM paletový displej ve tvaru historického novinového stánku. Svým designem připomíná období průmyslové revoluce v 19. století. THIMM svým POS displejem přesvědčil porotu a odnesl si zlato.

Podlahový displej Wala Heilmittel „Dr. Hauschka”

Výherce zlaté medaile POPAI Awards 2020 v kategorii „Krása a vůně (temporary)“

Rychlé a jednoduché sestavení, optimální jednotka pro zasílání a otevřený koncept: Vznikl decentní, ale přesto komunikativní podlahový stojan pro vysoce kvalitní výrobky péče o pleť. Různé výrobky péče o pleť se prezentují na třech úrovních. Ve dnech jednotlivých pater se nacházejí otvory přizpůsobené tvarům výrobků, které je ve stojanu bezpečně aretujů. Integrované držáky nabízejí možnost umístění dalšího informačního materiálu pro zákazníky. Parciálním zušlechtěním je logo na stojanu vyzdvihnuto.

Máte dotazy nebo potřebujete další informace?

THIMM (Česká republika)
info@thimm.cz