S-au anunțat câștigătorii!

Cinci inovații POS marca THIMM premiate

Argint la categoria „accesorii personale, hârtie, birou, papetărie”: ½ - standuri de prezentare marca Share pentru magazinele dm

Pentru lansarea pe piață a sortimentului de produse de papetărie al mărcii de top Social Impact Marke Share în magazinele dm, THIMM a dezvoltat o soluție inovatoare. În sistemele de prezentare ½ mari -își găsește locul multitudinea de produse de birotică, de exemplu caiete, bilețele și agende pentru notițe, creioane colorate și pixuri. Cele trei compartimente de pe partea frontală asigură o structură clară pentru până la 15 categorii diferite de produse. Rafturile pot varia în funcție de dimensiune, cu ajutorul panourilor și al barelor. Pentru produsele suspendate, sunt integrate pe părțile laterale plăci perforate. Trei produse cu dimensiuni diferite pot fi astfel fixate variabil. Pe așa numitele wobblere, consumatorii pot afla informații despre companie. Sistemele de prezentare  sunt realizate în întregime din carton ondulat sustenabil. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate pe termen lung în comerțul cu amănuntul și pot fi reumplute în mod flexibil.

În plus, față de premiul de argint, sistemele de prezentare Share au fost alese pe Instagram la premiul publicului 2022 al POPAI D-A-CH Awards.

Sistemul de prezentare a primit medalia de aur la categoria „Călătorii, timp liber și domeniul auto, sport și jocuri“. Ambalajele pentru consumabile marca Brit Care pentru animale de companie

Afacerea de familie din Cehia Vafo Praha s.r.o. este un producător european de top de hrană premium pentru animale. Sub marca Brit Care, compania distribuie, printre altele, hrană uscată și umedă, gustări și suplimente alimentare pentru pisici și câini. Ambalajele alcătuite din trei piese pentru Brit Care constau dintr-o inserție, o cutie cu capac pliant cu perforații ștanțat cu laser și un ambalaj exterior imprimat digital. În structura din carton ondulat sustenabil produsele sunt fixate în siguranță și sunt prezentate clienților. Pe cutia cu capac pliant din carton ondulat maro sunt ștanțate pictograme, care reflectă logo-ul mărcii. Prin aceste ștanțări, ambalajul beneficiază de a doua utilizare și anume ca jucărie inovatoare pentru pisici. Pe ambalaj sunt prezentate, de asemenea, produsele Brit Care. Datorită tehnologiei de imprimare digitală, se pot produce rapid și cu costuri reduse diferite ediții pentru piețele din străinătate.

Aur la categoria „Băuturi, tutun”: 1/4-sistem de prezentare pentru promovarea concursului a mărcii effect®

Sistemele de prezentare pentru MBG International Premium Brands GmbH au fost dezvoltate pentru o promoție limitată. Scopul a fost acela de a atrage atenția în cadrul concursului Energy-Drinks effect®  din comerțul cu amănuntul. Premiile, sacul de box cu marca respectivă și mănușile de box au fost integrate ca atracție în sistemele de prezentare 1/4. Printr-o cruce de susținere din carton ondulat, care a fost plasată în interiorul sacului de box, aceasta a primit forma sa obișnuită, umplută. Dezvoltatorii de la THIMM au coborât sacul de box la baza standului de prezentare și au simulat astfel suspensia acestuia la sala de fitness. În plus, mănușile au fost fixate pe dispozitivul din carton ondulat. Soclul a mai fost utilizat, ca suprafață de comunicare pentru marcă. Din punct de vedere constructiv, sistemele de prezentare au putut fi transportate simplu în comerț în seturi, fiind astfel plasate rapid și simplu.

Videoclipul de participare la concurs pentru sistemele de prezentare effect® a fost, de asemenea, distins cu premiul pentru cel mai bun videoclip.

Argint la categoria „Alimente, articole de uz zilnic și dulciuri”: Stand de prezentare pentru produse tartinabile marca Bio-Tartex

Allos Hof-Manufaktur este unul dintre cei mai mari producători de alimente bio-din Europa. Pentru a doua cea mai atractivă amplasare a produselor tartinabile Tartex-în comerțul cu amănuntul, THIMM a dezvoltat sisteme de prezentare inovatoare. Standul de prezentare  ¼ este alcătuit din două părți. Baza este un soclu conic, care evidențiază partea superioară a standului de prezentare. Într-o sticlă Tartex-supradimensionată, ca structură de rame ce susține mărfurile, își găsesc locul 48 de produse. Ambele componente sunt ambalate manual și formează o bază dublă în cazul asamblării intuitive și rapide. Partea superioară este prevăzută cu un colier de podea extins, astfel încât display-urile stabile să poată fi mutate și încărcate complete cu o greutate de până la 17 kilograme.

Argint la categoria „Frumusețe și parfumuri”: 1/4-sistem de prezentare pentru produse destinate îngrijirii părului marca invisibobble®, Tangle Teezer și pure97® Kids

Sistemul eficient de prezentare pentru New Flag GmbH cuprinde produse de îngrijire a părului marca invisibobble®, Tangle Teezer și pure97® Kids. Deoarece produsele tuturor celor trei mărci sunt diferite în ceea ce privește utilizarea lor, scopul a fost de a asigura o diferențiere clară și pe standurile de prezentare. Acest lucru este realizat prin trei etaje separate: În învăluirea de prezentare semideschisă, fiecare marcă este separată optic prin panouri și bare. Diferitele înălțimi ale etajerelor facilitează îndepărtarea facilă de către consumatori. Ștanțarea individuală pentru produsele de îngrijire, pentru un aspect armonios în fiecare zonă a mărcii. Standurile stabile de prezentare ¼ se asamblesază și se umplu în comerțul cu amănuntul.

Despre premiile POPAI D-A-CH Award 2021

Asociația Shop! a fost înființată în 1936 sub marca POPAI (Point of Purchase Advertising International). Fiind o organizație non-profit--activă la nivel global, astăzi se înțelege Shop! ca centru de competență și platformă extinsă de comunicare pentru „Marketing at Retail”. De peste 50 de ani, asociația organizează competiții de marketing la nivel mondial și acordă premii de aur, argint și bronz pentru cele mai bune soluții.

Despre THIMM

Grupul THIMM este unul dintre principalii furnizori de soluții pentru ambalarea și distribuția de bunuri. Portofoliul de soluții cuprinde ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (displayuri), sisteme de ambalare din materiale combinate precum și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Cu ajutorul soluțiilor inovatoare și sustenabile firma THIMM ajută clienții să se diferențieze și să se individualizeze pe piață. Întreprinderea familială anticipează în viziunea ei privind sustenabilitatea pentru anul 2030 provocări economice, ecologice și sociale în.  Grupul THIMM dorește să ofere întotdeauna clienților săi soluții optime. Această orientare către client încurajează forța inovatoare și spiritul de pionierat al firmei. În acest scop noi investim consecvent în extinderea prezenței noastre pe piață, precum și în tehnologii de viitor. Întreprinderea familială înființată în anul 1949, are în prezent peste 3.600 angajați în 21 de locații din Germania, Franța, Polonia, România și Cehia și a obținut în anul 2021 o cifră de afaceri de aproximativ 698 milioane de euro.

JPG - 72 dpi 1,021.07 KB

Aveţi întrebări sau doriţi informaţii suplimentare?

THIMM (România)
office@thimm.ro