Kornelius Thimm stellt neue Marke vor

It's THIMM time!

Northeim, 11 iulie 2023

It's THIMM time! Ca simbol al dezvoltării consecvente, THIMM aduce brandul și cultura companiei la următoarea generație.

Northeim, 11 iulie 2023 – Compania de familie face următorul pas, odată cu preluarea conducerii firmei de către Kornelius Thimm anul trecut și odată cu lansarea strategiei „THIMM 2030”. Ca simbol al dezvoltării consecvente, THIMM aduce brandul și cultura companiei la generația următoare.

În lunile trecute, angajații au descoperit ce anume face firma THIMM atât de special: dintotdeauna, progresul tehnologic, acțiunile sustenabile, precum și apropierea față de clienți reprezintă piloni importanți ai întregii identități antreprenoriale. „Acordăm timp suficient pentru a ne înțelege îndeaproape clienții, astfel încât să găsim cea mai simplă și mai bună soluție pentru aceștia. Aceasta înseamnă că ne concentrăm mereu pe clienții noștri și ne străduim mereu să îmbunătățim ambalajul produselor lor. Aceasta lasă întotdeauna o impresie bună pentru ambele părți“, declară CEO-ul Kornelius Thimm. Această impresie este exprimată de acum înainte prin sloganul „When simplicity feels good It's THIMM time". Kornelius Thimm a explicat angajaților din fiecare locație ce înseamnă acest slogan pentru companie și pentru fiecare angajat.

Un nou logo a fost introdus ca simbol al dezvoltării permanente a companiei. Noul aspect al brandului este însoțit si de un nou website - thimm.com - precum și de o campanie publicitară atractivă. Această campanie prezintă, într-un mod simplu și relevant, teme esențiale pe piața bunurilor de consum, cu accent pe soluții inteligente și sustenabile pentru ambalaje. Pe termen lung, compania planifică și alte etape de dezvoltare semnificative în cadrul strategiei de creștere „THIMM 2030”.

Kornelius Thimm prezintă pe scurt: "În esență firma THIMM rămâne fidelă rădăcinilor sale: Suntem o companie de familie cu un focus puternic asupra clienților. În viitor, asigurăm și mai multă simplitate și de aceea putem spune acum: When simplicity feels good. It´s THIMM time!“

Logo THIMM

Despre THIMM

THIMM este un furnizor important de soluții pentru ambalare și distribuirea de produse. Portofoliul de soluții cuprinde ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (standuri de prezentare) și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Cu ajutorul soluțiilor inovatoare și sustenabile firma THIMM ajută clienții să se diferențieze și să se individualizeze pe piață. În viziunea ei privind sustenabilitatea pentru anul 2030, compania de familie anticipează provocări economice, ecologice și sociale. THIMM dorește să ofere întotdeauna clienților săi soluții optime. Această orientare către client încurajează forța inovatoare și spiritul de pionierat al firmei. În acest scop investim consecvent în extinderea prezenței pe piață, precum și în tehnologii de viitor. Compania de familie înființată în anul 1949 are în prezent circa 2.500 de angajați în 13 locații din Germania, Franța, Polonia, România și Cehia și a realizat în anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 723 de milioane de euro.

THIMM-Logo 2023
PNG - 72dpi 5.95 KB
THIMM-Logo 2023
PNG - 300 dpi 36.49 KB
Kornelius Thimm

Aveți întrebări legate de acest comunicat de presă?

Daria Georgiana Avram
Asistent Manager