Thimm se alătură Science Based Targets initiative

Northeim (Germania), 18.10.2023

Thimm se alătură Science Based Targets initiative și își consolidează contribuția la protecția climei

Producătorul de ambalaje și sisteme de prezentare Thimm a semnat Scrisoarea de Angajament a Science Based Targets initiative (SBTi) și se angajează astfel să atingă obiective climatice ambițioase. Prin această aderare, Thimm își consolidează contribuția la protecția climei și subliniază angajamentul companiei față de o activitate comercială sustenabilă.

Kornelius Thimm, CEO al firmei Thimm, subliniază importanța acestei decizii: "În calitate de companie de familie responsabilă, avem o poziție clară: dorim să ne aducem contribuția la protecția climei și să ne asumăm responsabilitatea pentru mediul înconjurător. Prin urmare, suntem încântați să anunțăm că Thimm s-a alăturat oficial SBTi!"

SBTi este o colaborare între CDP, United Nations Global Compact, al World Resources Institute (WRI) și World Wide Fund for Nature (WWF). Inițiativa oferă companiilor o metodologie bazată pe date științifice pentru a-și stabili propriile obiective climatice. Aceste obiective științifice arată companiilor cât de mult și cât de repede trebuie să își reducă emisiile de gaze cu efect de seră pentru a minimiza impactul schimbărilor climatice.

Prin această aderare, Thimm face parte dintr-o comunitate internațională de companii angajate în protecția climei. "Următorul pas pentru noi este să definim obiective climatice concrete pentru compania noastră, care vor fi apoi validate de SBTi", explică Kornelius Thimm. "Pentru clienții noștri, apartenența noastră înseamnă că elaborăm obiective și măsuri cuprinzătoare care să reducă emisiile de-a lungul întregului nostru lanț valoric. Acest lucru ne distinge ca partener responsabil."

Despre THIMM

THIMM este un furnizor important de soluții pentru ambalare și distribuirea de produse. Portofoliul de soluții cuprinde ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (standuri de prezentare) și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Cu ajutorul soluțiilor inovatoare și sustenabile firma THIMM ajută clienții să se diferențieze și să se individualizeze pe piață. În viziunea ei privind sustenabilitatea pentru anul 2030, compania de familie anticipează provocări economice, ecologice și sociale. THIMM dorește să ofere întotdeauna clienților săi soluții optime. Această orientare către client încurajează forța inovatoare și spiritul de pionierat al firmei. În acest scop investim consecvent în extinderea prezenței pe piață, precum și în tehnologii de viitor. Compania de familie înființată în anul 1949 are în prezent circa 2.500 de angajați în 13 locații din Germania, Franța, Polonia, România și Cehia și a realizat în anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 723 de milioane de euro.

JPG 300dpi 3.99 MB
JPG 72dpi 255.05 KB

Aveți întrebări legate de acest comunicat de presă?

Denise Hoffmann

Brand and Communications Consultant