Firma Thimm a fost distinsă pentru a treia oară consecutiv cu premiul Axia Best Managed Companies Award

Northeim, 1 ianuarie 2022

Afacerea de familie THIMM câștigă premiul Axia Best Managed Companies Award 2022 pentru a treia oară consecutiv, și astfel se numără printre companiile administrate excepțional din Germania. Concursul organizat de Deloitte Private, Credit Suisse, cotidianul Frankfurter Allgemeinen Zeitung și Asociația Federală a Industriei Germane (BDI) reprezintă un sigiliu de calitate pentru firmele de succes de mărime mijlocie. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în data de 12 mai în Düsseldorf.

„Ne bucurăm foarte mult să fim printre câștigătorii premiului Axia Best Managed Companies Award și în 2022”, spune Kornelius Thimm, Directorul General al Grupului THIMM. "Vedem această distincție ca o confirmare a strategiei firmei noastre pe termen lung și a viziunii noastre antreprenoriale. În plus, acest premiu este o distincție pentru angajații noștri, care lucrează zilnic cu pasiune și know-how pentru a veni cu cea mai bună soluție pentru clienții noștri, contribuind astfel semnificativ la succesul afacerii noastre de familie", subliniază Kornelius Thimm.

Programul Best Managed Companies este un concurs organizat de Deloitte Private, Credit Suisse, cotidianul Frankfurter Allgemeinen Zeitung și Asociația Federală a Industriei Germane și un sigiliu de calitate pentru firmele de succes de mărime mijlocie. Viziunea: Construirea unui sistem ecologic național și global, care să includă toate întreprinderile mijlocii administrate excepțional. O caracteristică esențială unică a Best Managed Companies este caracterul internațional al acesteia: Best Managed Companies a fost înființată în anii 1990, în Canada, de către firma de audit și consultanță Deloitte și între timp a fost introdusă cu succes în peste 40 de țări.

"În calitate de câștigător al premiului Best Managed Companies Award, firma THIMM a demonstrat din nou cu succes modul excelent de conducere al firmei. THIMM nu este doar un punct de referință pentru întreprinderile mici și mijlocii din Germania, ci reprezintă în același timp și o economie puternică și atentă în vremuri tulburi.", declară Markus Seiz, Director de program Best Managed Company și Director la Deloitte Private. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în Düsseldorf după doi ani de pauză ca urmare a pandemiei, iar în cadrul acesteia premiul a fost înmânat lui Holger Dunker și Kornelius Thimm pentru numele întregului Grup THIMM.

Câștigătorii premiului au fost evaluați și identificați anterior în cadrul unui proces de aplicare în mai multe etape, pe baza celor patru domenii-cheie de acordare a premiilor: strategie, productivitate și inovație, cultură și angajament, precum și guvernanță și finanțe. O companie este recunoscută ca fiind Best Managed Company doar dacă a putut prezenta un nivel ridicat de performanță în toate cele patru domenii. Companiile au fost evaluate de un juriu format din reprezentanți de renume din domeniul economiei, științelor și mass-mediei.

Despre Thimm

Grupul THIMM este unul dintre principalii furnizori de soluții pentru ambalarea și distribuția de bunuri. Portofoliul de soluții cuprinde ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (displayuri), sisteme de ambalare din materiale combinate precum și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Cu ajutorul soluțiilor inovatoare și sustenabile firma THIMM ajută clienții să se diferențieze și să se individualizeze pe piață. Întreprinderea familială anticipează în viziunea ei privind sustenabilitatea pentru anul 2030 provocări economice, ecologice și sociale în.  Grupul THIMM dorește să ofere întotdeauna clienților săi soluții optime. Această orientare către client încurajează forța inovatoare și spiritul de pionierat al firmei. În acest scop noi investim consecvent în extinderea prezenței noastre pe piață, precum și în tehnologii de viitor. Întreprinderea familială înființată în anul 1949, are în prezent peste 3.600 angajați în 21 de locații din Germania, Franța, Polonia, România și Cehia și a obținut în anul 2021 o cifră de afaceri de aproximativ 698 milioane de euro.

Aveţi întrebări sau doriţi informaţii suplimentare?

THIMM (România)
office@thimm.ro