Comenzi online cu livrare fructuoasă

Northeim, 01.11.2023

Comenzi online cu livrare fructuoasă: THIMM și buah se bazează pe ambalaje creative imprimate în interior

Northeim, 1 noiembrie 2023 - Pentru livrarea comenzilor online a fructelor liofilizate, THIMM a dezvoltat un ambalaj de cadou sustenabil pentru compania buah. Noile cutii se remarcă printr-un design atractiv, în special prin imprimarea atrăgătoare în interior. Soluția de ambalare din carton ondulat conține două borcane umplute cu fructe, precum și un clește din lemn ca accesoriu.

Începând cu anul 2015 start-up-ul bavarez buah s-a specializat în fructe liofilizate, pe care le distribuie prin intermediul propriului magazin online. Având o legătură clară cu numele, deoarece „buah” înseamnă în indoneziană „fructe”, firma se bazează pe soluțiile de ambalare sustenabile de la THIMM. Pentru livrarea fructelor în seturi cadou a fost dezvoltată o cutie ecologică. Aceasta conține kiwi și vișine liofilizate în pahare reutilizabile. Ca accesoriu suplimentar, este inclus un clește din lemn pentru servirea fructelor.

Ambalajele din carton ondulat din două piese constau dintr-o cutie cu capac atașat ca parte exterioară și o inserție. Ambele componente sunt fabricate din ondule EE și au fost concepute cu precizie. Inserția servește atât ca protecție la transport, cât și ca prezentare a produsului, ceea ce înseamnă că nu este necesar material de ambalare suplimentar.

Partea exterioară maro a cutiilor a fost imprimată într-un proces eficient de imprimare directă monocromă. Partea interioară, colorată pe toată suprafața, este elementul esențial al ambalajelor și a fost imprimat digital. Această imprimare interioară nu numai că îmbunătățește percepția produselor, ci prezintă și marca buah. Deschiderea ambalajelor va deveni astfel o experiență pozitivă pentru clienți și un instrument de marketing eficient pentru prezentarea produselor și a mărcii buah. După utilizare, cutiile din carton ondulat pot fi reciclate fără probleme sau pot fi utilizate în continuare de către clienți ca soluție de depozitare sustenabilă.

Fructele liofilizate sunt disponibile în prezent exclusiv prin intermediul magazinului online. În prezent, THIMM dezvoltă împreună cu buah o soluție de prezentare pentru a sprijini intrarea în comerțul staționar.

Despre THIMM

THIMM este un furnizor important de soluții pentru ambalare și distribuirea de produse. Portofoliul de soluții cuprinde ambalaje pentru transport și vânzare din carton ondulat, sisteme de prezentare de calitate (standuri de prezentare) și produse imprimate pentru prelucrare industrială. Cu ajutorul soluțiilor inovatoare și sustenabile firma THIMM ajută clienții să se diferențieze și să se individualizeze pe piață. În viziunea ei privind sustenabilitatea pentru anul 2030, compania de familie anticipează provocări economice, ecologice și sociale. THIMM dorește să ofere întotdeauna clienților săi soluții optime. Această orientare către client încurajează forța inovatoare și spiritul de pionierat al firmei. În acest scop investim consecvent în extinderea prezenței pe piață, precum și în tehnologii de viitor. Compania de familie înființată în anul 1949 are în prezent circa 2.500 de angajați în 13 locații din Germania, Franța, Polonia, România și Cehia și a realizat în anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 723 de milioane de euro.

Ambalaj cu imprimare în interior, pentru buah

Aveți întrebări legate de acest comunicat de presă?

Daria Georgiana Avram
Asistent Manager